Rabobank Clubkas campagne

Gepost op 16 april, 2014 in Vereniging door Rijvereniging

Vanaf woensdag begint de clubkas campagne van de Rabobank

Om mee te doen moet je als vereniging aan een aantal voorwaarden voldoen. Wij als Rijvereniging voldoen aan deze voorwaarden.

Hoe werkt het:
Als particuliere rekeninghouder van de Rabobank kun je lid worden van de Rabobank. Dit brengt verder geen kosten met zich mee brengt, en je wordt van vele praktische dingen op de hoogte gehouden, en kunt profiteren  van aanbiedingen.

Als je lid bent krijg je van de Rabobank 5 stemmen met een inlogcode. Deze stemmen kun je aan een verenigingen geven die jouw ter harte staan. De stemperiode is van 16 tot 30 april 2014. Aan het einde van de stemperiode worden de stemmen geteld. Als bij alle verenigingen in totaal bijvoorbeeld 50.000 stemmen zijn binnen gekomen, wordt de pot van €200.000,– verdeeld over deze stemmen. (1 stem is dan €4,– waard)

Voor de vereniging is het dan ook belangrijk om bij onze leden, kennissen, buren, familieleden, vage bekenden, en verre vrienden onze vereniging te promoten en te zorgen dat ze stemmen op de rijvereniging.

Dus,

Ben je lid van de Rabobank, breng je stem uit op de rijvereniging en ontvang tijdens de onderlinge wedstrijd een gratis drankje naar keuze.

voor meer info: http://www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/dekempen/rabobank_clubkas_campagne/

  • Reacties staat uit voor Rabobank Clubkas campagne