Contributie

Gepost op 17 augustus, 2011 in door Rijvereniging

Op de jaarvergaderingen in april en mei 2011 zijn niet alleen de statuten en het huishoudelijk reglement maar ook de kosten berekening voor de jaarlijkse contributie gewijzigd. We kennen nu alleen nog junior-, seniorleden, donateurs en ereleden. Daarbij horen ook nieuwe bedragen:

Junioren en seniorleden: €40 per jaar
Donateurs: vanaf €15 per jaar
Ereleden betalen geen contributie

Naast de contributie brengt de vereniging de leden de verplichte lidmaatschaps kosten van de K.N.H.S in rekening(iedereen die lid wordt van de rijvereniging wordt ook automatisch als lid bij de K.N.H.S aangemeld, de rijvereniging betaald deze aan de K.N.H.S ). Het lidmaatschap voor de K.N.H.S  bedraagt voor 2009 € 14,50 per jaar.

Voor startkaarthouders en kaderleden geld ook nog dat ze een verplicht lidmaatschap op het blad paard en sport(1 abonnement per gezin) moeten nemen. Ook dit bedrag wordt door de K.N.H.S. aan de vereniging in rekening gebracht en zullen wij in rekening brengen bij onze leden. Het lidmaatschap voor Paard en Sport bedraagt voor 2009 €29 per jaar.

Voor alle bedragen geld dat ze onder voorbehoud zijn. Contributie en K.N.H.S kosten kunnen gewijzigd worden als daartoe in jaarvergaderingen besloten wordt. Deze bedragen gaan in per 1 jan 2010.

Omdat wij als vereniging niet meer de betalingen doen aan de K.N.H.S voor startkaarten en startcoupons (en dus de rekeningen rechtstreeks naar de leden gaan,) gaan wij de contributie per 1 januari 2010 vooraf in rekening brengen. Om alles zo goed mogelijk af te handelen zullen wij de oude contributie van 2009 en de nog eventuele kosten van de K.N.H.S eind oktober 2009 versturen aan onze leden.

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur

  • Reacties uitgeschakeld voor Contributie

Reacties zijn gesloten.